A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський навчально-виховний комплекс ”Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів - гімназія”
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Подорож до столиці України - міста Київ

Сьогодні, 12 квітня 2024 року, учні одинадцятих класів Маньківського НВК здійснили захоплюючу подорож до столиці України - міста Київ. Екскурсія мала профорієнтаційну спрямованість для випускників. Здобувачі знань відвідали Київський національний університет культури і мистецтв.Господарі професійно і креативно презентували свій навчальний заклад. Неймовірно цікавою була зустріч з ректором Поплавським М.М. Задоволені і щасливі діти повернулися додому.

18:14 12.04.2024

Відвідання Маньківського центру зайнятості з метою ознайомлення з переліком професій на сучасному ринку праці та вибору професії у майбутньому

Сьогодні, 10 квітня 2024 року, учні 9-А класу Маньківського НВК, відвідали з Маньківський центр зайнятості з метою ознайомлення з переліком професій на сучасному ринку праці та вибору професії у майбутньому.

16:11 10.04.2024

Екологічна ініціатива

9 квітня, учні 7- А класу, класний керівник Вара О.М. та 8-А, класний керівник Іремадзе М.Т., за сприянням відділу освіти молоді та спорту, головного лісничого Олександр Андрущенко та батьківського комітету взяли участь у надзвичайно важливій екологічній ініціативі – вони вирушили на лісову галявину, щоб посадити дерева. Ця акція не лише сприяє збереженню природи, а й виховує в дітях відповідальність та любов до навколишнього середовища. Кожен посаджений саджанець – це маленький крок до створення зеленішого та здоровішого світу. Наші учні виявили неймовірну енергію та ентузіазм, які надихають нас усіх на подальші дії в охороні довкілля.

08:26 09.04.2024

Проєкт "Благослови, мати, весну закликати"

З року в рік ми з великим нетерпінням чекаємо приходу весни. Ми лічимо дні, виглядаємо, коли птахи на своїх крилах з далекого вирію принесуть нам весну-красну...

16:06 05.04.2024

Проведення веселої гумориної гри під назвою «Найкумедніші птахи»

В КЗ «Маньківська селищна публічна бібліотека» проведено веселу гуморину під назвою «Найкумедніші птахи». Цей захід поєднував в собі два свята відразу Всесвітній день сміху та Міжнародний день птахів. До нас завітали учні 7-Б класу  Маньківський НВК "ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія" (класний керівник Левченко Т. П.) Діти відтворювали пташині емоції, спів та рухи. Також ознайомилися з рідкісними птахами які занесені до Червоної книги.

14:02 03.04.2024

Міжнародний день дитячої книги

2 квітня відзначається Міжнародний день дитячої книги.Це свято привертає увагу учнів Маньківської гімназії та заохочує їх до читання книг.

15:59 02.04.2024

Екскурсійна поїздка до міста Умань

Сьогодні, 28 березня 2024 року, учнівський колектив 8-А класу Маньківського НВК (класний керівник Іремадзе М. Т.), здійснили екскурсійну поїздку до міста Умань. Діти разом з батьками та класним керівником відвідали краєзнавчий музей та чудові місця дендропарку "Софіївка".

19:51 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора