A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський навчально-виховний комплекс ”Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів - гімназія”
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виготовлення окопних свічок для Захисників

Учнівська спільнота Маньківського НВК долучилася до дуже потрібної на даний час справи - виготовлення окопних свічок для Захисників. Діти з щирою любов'ю оформляли кожну свічку: писали щирі слова побажань воїнам, малювали національну символіку, прикрашали оберегами. Нехай кожна свічка зігріє своїм теплом наших Захисників, нехай дитячі малюнки нагадають про рідну домівку і родину, нехай швидше настане довгоочікуваний мир!

18:19 30.01.2024

Патріотичний марафон "Вірні Україні"

З метою сприяння утвердження української національної та громадянської ідентичності, вироблення і зміцнення в свідомості молоді гордості за діяльність українців, які присвятили життя боротьбі за Україну, з 20 по 30 січня 2024 року був проведений патріотичний марафон "Вірні Україні", організований Черкаським обласним центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді.

15:10 30.01.2024

Інтелектуальна гра-вікторина "З Україною в серці"

З метою поглиблення знань учнів про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями;формування почуття належності до українського народу, розвиток творчих здібностей учнів;

18:59 24.01.2024

Перший день нового навчального семестру

Сьогодні, 15 січня, перший день нового навчального семестру, учні 4-Б класу Маньківського НВК (класний керівник Назаренко Я.Ю.) провели весело і цікаво. Адже головним аксесуаром в їхньому одязі нині був капелюшок. Цей класний флешмоб згуртував дітей, додав "родзинки" у шкільне життя.

14:52 15.01.2024

Засідання Школи лідерів

Сьогодні, 11 січня 2024 року, разом з лідером учнівського самоврядування Погрібняк Анжеліною, стали учасниками надзвичайно креативного та пізнавального семінару педагогів-організаторів, засідання Школи лідерів, Новорічного квесту та міні-концерту, підготовлених працівниками ЦДЮТ, МАН. Дякуємо за змістовний захід та позитивні емоції.

14:49 11.01.2024

"Вечори на хуторі поблизу Маньківки"

"Такі неперевершені актори...така чудова гра...такі професійні костюми... така талановита імпровізація...такі задушевні пісні і такі запальні танці!!! Ці всі компліменти для організаторів святкового театралізованого дійства "Вечори на хуторі поблизу Маньківки", яке відбулося сьогодні 28 грудня 2023 року, у актовій залі Маньківського НВК.

18:00 28.12.2023

Різдвяно-новорічні заходи

Розмаїттям різдвяно-новорічних пісень, веселих конкурсів, розваг, подарунків та сюрпризів був сповнений сьогоднішній день у класних колективах початкової ланки Маньківського НВК. Щирі дитячі посмішки і, переповнені гордістю за своїх донечок і синочків, обличчя батьків, - ось ті головні аргументи, заради яких і хочеться працювати, вкладати душу у кожного вихованця. Нехай же прийдешній новий рік буде переможним, хай буде небо чистим і голубим, а наші серця добрими і щирими!

14:39 28.12.2023

Фінальний етап STEM-проєкту "Калина - народний символ України"

Сьогодні, 22 грудня 2023 року, відбувся фінальний етап STEM-проєкту "Калина - народний символ України". Учні 4-Б класу (класний керівник Назаренко Я.Ю.) презентували учням початкової школи "Казку про Калинку", а потім всі учасники заходу продемонстрували свої роботи.

13:38 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора